nátierka

Nátierka so žeruchou a reďkovkou

Ingrediencie: 110 g jemného tvarohu, 4 ks červené reďkovky, 2 PL  žeruchy,  soľ, mleté čierne korenie

Postup:  Reďkovky  najemno nastrúhajte a rukami a zľahka vytlačte  prebytočnú vodu. Zmiešajte  s jemným tvarohom  a pridajte  nadrobno nasekanú žeruchu. Podľa potreby  dochuťte soľou, alebo korením. Servírujte ako  kanapky, ktoré ozdobte  plátkami reďkovky a lístkami žeruchy.

A nátierka je hotová.

Nátierky, margaríny, paštéty – svätá trojica chutí

Je tak skvelé natrieť si na chlieb pripravenú pikantnú, masovú, či kuraciu nátierku. Jednoduchá príprava, skvelá chuť a ešte niečo robíme pre svoje zdravie, keďže výrobca deklaruje, že dodal, omega-3 mastné kyseliny, vlákninu či vitamíny. Vždy ale treba spozornieť, ak do jedla treba niečo pridávať. Logicky mu niečo musí chýbať a pravdu povediac, obvykle to…