Pečenie

Pečenie a smaženie – spoľahlivi vrahovia zdravia!

Pečenie a vysmážanie sú v drvivej prevahe spôsoby prípravy jedál v našich kuchyniach. Vzniká pri nich aj menej známa chemická látka akrylamid so smrteľnými vedľajšími účinkami. Preto sa netreba čudovať, že takmer neexistuje rodina, ktorej by sa dnes nedotkla napríklad rakovina. Čím viac pridáte na sporáku stupne, tým viac zvyšujete pravdepodobnosť, že život v potravine…

vplyv GMO

GMO zabíjajú zvieratá! Má človek šancu prežiť?

Nádory, nízka váha orgánov, vysoká úmrtnosť potomkov, strata reprodukčných schopností. To je len niekoľko následkov, ktorými trpia myši, králiky, škrečky a iné laboratórne zvieratá. A to preto, že dlhodobo konzumujú geneticky upravené potraviny. Možno si poviete zverstvo, ale aspoň by pomohlo odhaliť pravdu, čo dokážu GMO urobiť so živým tkanivom. Napriek tomu sa kompetentní tvária,…