nátierka

Nátierka so žeruchou a reďkovkou

Ingrediencie: 110 g jemného tvarohu, 4 ks červené reďkovky, 2 PL  žeruchy,  soľ, mleté čierne korenie

Postup:  Reďkovky  najemno nastrúhajte a rukami a zľahka vytlačte  prebytočnú vodu. Zmiešajte  s jemným tvarohom  a pridajte  nadrobno nasekanú žeruchu. Podľa potreby  dochuťte soľou, alebo korením. Servírujte ako  kanapky, ktoré ozdobte  plátkami reďkovky a lístkami žeruchy.

A nátierka je hotová.

Tvaroh, kyslé mlieko a syry – všade dobré z domu najlepšie!

Mnoho vecí pre uľahčenie života dá kúpiť aj v potravinách, lenže veľké ALE sa objavuje čoraz viac v očiach nielen lekárov, ale aj samotných konzumentov. Kvalitné potraviny sú základom. Bezpečné, bez prídavkov aditív, či škandalóznych látok, ktoré podchvíľou nahlodajú dôveryhodnosť potravinárstva. Stačí kvalitné mlieko a na stole môžeme mať plejádu mliečnych výrobkov nezameniteľnej chuti. O…